хамалски услуги плевен

хамали преместване плевен
Фирмата ще Ви предложи хамали, които с професионализъм и коректно отношение ще допринесат за изграждането на новия Ви дом. Сроковете за извършване на услугите ще бъдат ясно определени. Услугите в областта ще включват:

       - Преместване апартаменти, къщи, магазини, офиси

       - Пренасяне пиана, рояли, картини, специална апаратура, каси, съоръжения и техника

       - Монтаж и демонтаж

       - Почистване офиси, тавани, мазета, апартаменти, гаражи

       - Извозване и изхвърляне на мебели, боклуци, техника

Самият процес по преместването протича на няколко етапа. Първият е ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ДАТА, която да Ви бъде удобна. Следва изборът на фирма. Ако се доверите на „ДИС – ТРАНС 2014“ ЕООД ще последваОЦЕНКА НА ПРЕМЕСТВАНЕТО, която ще се случи след оглед или подробен разговор по телефона, при което ще получите крайна цена за услугите. Нужна ще бъде ПОДГОТОВКА, включваща опаковане, разглобяване, разопаковане и сглобяване на мебелите и Вещите Ви. Последният етап е самото ИЗПЪЛНЕНИЕ, което ще се случи по уговорения с Вас начин.

Компанията ще Ви предложи редица ПРЕДИМСТВА, сред които конкурентни цени и възможности за индивидуално ценообразуване, в случай че извършвате редовни превози. Големи са и отстъпките за редовните клиенти на фирмата. Новите автомобили и винаги любезното обслужване също ще допринесат за добрата съвместна работа!

Заповядайте!
Уебсайт в Alle.bg